Wendy Poortinga

Als kleine meid teken ik huizen en interieurs op schaal, verander ik vaak mijn kamer en maak ik dingen mooi. Dat meisje is inmiddels vrouw geworden. En interieuradviseur (en moeder, vrouw van, hardloopster, blogger). In de tussenliggende jaren werkte ik - en nog steeds - in spin in het web functies en in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, schrijf ik mijn blog en ga ik de natuur in.

WENS is onstaan tijdens het verbouwen van onze woning en vanuit het verlangen om mensen te helpen in het creëren van balans in wonen en leven. De balans te herstellen. Want het helpt je om je ook van binnen goed te voelen! Na een ingrijpende gebeurtenis in je leven is dat niet altijd makkelijk. Ik kan daarbij helpen. Jouw fijne plek maken. Een plek waar je je lekker voelt, waar je jezelf kunt zijn, waar je je veilig voelt en waar je kracht uit haalt.

Ik wil graag bijdragen aan een betere en mooiere wereld. Mijn wens is een betere woon- en leefomgeving creëren voor zo veel mogelijk mensen. Met WENS help ik mensen thuiskomen in hun huis en bij zichzelf. Want als je daar jezelf kunt zijn, kom je in je kracht.